Thursday, February 10, 2011

~~ OUR LOVE STORY ~~




            WAH!!!!!tgk title pom dh ase takut nk ketup ketap..hehehe...malu plok ashe ehs nk citer bab2 lav2 nim..hehehe..tp xpe la...sekadar untuk berkongsi aje:)

           OK!!MRAR-msti tertanye2 kan ape mksudnye...ni la nme sbenar BUAH HATI namn...MRAR[MOHD RIDHWAN ABDUL RAHIM]..orangnye xla ensem cam BRAD PITT,sekacak DAVID BECKHAM...biase2 je,sbb namn pon org biase2 saje
kami mule2 knal 1 sma len mlalui laman web sosial y dikenali sebagai TAGGED..1st date kami,tp as a fren je tau, ..kalo tak silap(ikut date dlm gambo pertama kami) adalah 31 September 2009..uihhh...lame dh tu...pas jumpe tu kite pon baik2 la..awal2 tu cam kawan je..tp bila dh lame2..kiteorg sharing prob same2...citer macam2..tp ni blom kapel lgi la..MRAR ni sengal jugop org nye...every nite dia call namn,smpai lam sari tu topup tu cecah rm30..hahaha...ade 1 hr tu,kite deal xnk msg,xnk call,xleh hubung mlalui FB,TAGGED n YM..orait je la kan..pastu lam kol 9.30 mlm tu tlfn namn pon berdering,,tgk2  display name dia..ape lagi..namn jwb,then xde halo ke,hai ke..trus gelak besar..hahahaha...IM the WINNER!!!

        Hari berganti hari,bulan berganti bulan,hubungan kami semakin akrab..nk kate declare kapel tu xde la..kami pon xde tarikh2 kami bercintan2 ni...dah baik sgt2,mne pegi je berdua..mkn same2...wat kje same2...mcm2 la..sume same2..smpai ade y ckp kami BELANGKAS..wuteva..kami SUKA ngan life kami..MRAR ni suke wat lwak..n dia jugak suka berGOSSIP tau..haa...kat kakph,kakjah yang suke2 ngumpat n GOSSIP tu leh l ajak dia ni..heheh..dia ni sukkan sgt ngan budak2..bukan seorang y cepat marah,nk nek tgk jauh skali..suke bekerja keras..xsuke besarkan hal y remeh temeh ni..so,namn selesa ngan dia..dia jugak rapat ngan family namn..cume namn je malu2 kucing nk rapat2 ngan family dia..hehee...hurmm..until now,kami bersama n dh pom mcm pasang bercinta di luar sane n InsyaALLAh kami akan teruskannya semampu mungkin lah,.tp cuma kami ni xde declaration date aje:P..dan InsyaALLAH kalau di izikan-NYA,kami berniat untuk mmpunyai keluarga sendiri...sperti pasangan len diluar sane..kami juga nk menikmati hidup keluarga sendiri..InsyaALLAH,hanya DOA dan USAHA yang tak putus2 untuk kami ke arah itu..ok..jom kite selidik sikit2 pasal budak nih..CHECK IT OUT!!.

+"ABOUT HIM+"


MOHD RIDHWAN ABDUL RAHIM
(seulung nama malaikat penjaga pintu surga)
BAIK HATI
PENYAYANG
PENYABAR
PENGLIPUR LARA
BERFIKIRAN POSITIF
TENANG DALAM MELAKUKAN N MENYELESAIKAN SEGALA HAL


-ILY SM-

2 comments:

ruby said...

hahahahahhaha...tu rupenya buah hati teman ya...hehehehe...comey btl...ape2 pun slmt b'blogging n nice to meet u...hahahhahaha...

nAMn mRAr said...

hahaha..hola..wat xknal plop..sekeh kam..hahaha